3 DeIlige sommerdrinker
Ginger Daiquiri Cocktail
Dette trenger du:
4cl lys rom, 3cl Cold Pressed 100% Lime, 1cl honningsirup, 1cl sukkerlake*, 1cl Cold Pressed 100% Ingefær, isbiter.
Garnityr: 1 tynn skive ingefær som garnityr.
* Honningsirup: Bland ut like deler akasiehonning med like deler varmt, nykokt, vann. Avkjøl før bruk.
* Sukkerlake: Kok opp en kopp sukker med en kopp vann. Rør med en skje til det løser seg opp og avkjøl før bruk.
Slik gjør du: Legg alle ingrediensene i en cocktailshaker og fyll opp med isbiter til det er to tredjedels fullt. Sett på lokket og rist hardt med isbiter i 16 sekunder. Sil drinken over i et avkjølt cocktailglass. Server drinken med en nyskjært ingefærskive, over kanten på glasset, som garnityr.
Whisky Sour
Dette trenger du:
3cl Whisky (ikke røykpreget), 1,5cl Cold Pressed 100% Lemon, 1,5cl sukkerlake*, 1 dæsj orange bitter, 1cl eggehvite, isbiter.
Garnityr: 1 sitronskive og eventuelt et cocktailbær.
* Sukkerlake: Kok opp en kopp sukker med en kopp vann. Rør med en skje til det løser seg opp og avkjøl før bruk.
Dette gjør du: Legg alle ingrediensene i en cocktailshaker og fyll opp med isbiter til det er to tredjedels fullt. Sett på lokket og rist hardt med isbiter i 16 sekunder. Sil drinken over i et avkjølt old fashionedglass. Server drinken med fersk is og en sitronskive som garnityr.
Margarita
Dette trenger du:
4 cl tequila (ulagret type), 2cl Cold Pressed 100% Lime,
2cl sitruslikør, isbiter.
Garnityr: Saltkant*
*Saltkant: Før en limeskive over kanten på glasset. Dynk glasskanten i salt – slik at saltet setter seg.
Dette gjør du: Legg alle ingrediensene i en cocktailshaker og fyll opp med isbiter til det er to tredjedels fullt. Sett på lokket og rist hardt med isbiter i 16 sekunder. Sil drinken over i et avkjølt cocktailglass. Server drinken, uten isbiter, med saltkant.
Visste du at?
Du kan kjøpe Cold Pressed Juice fra: Odd Langdalen, ASKO, Germann Vervik & Måkestad